95620502 1523747817802838 1200746274685452288 o

Beste Stripfestivalliefhebbers,

Het zat er een tijdje aan te komen maar de organisatie heeft - met pijn in het hart - beslist om het Stripfestival Middelkerke 2020 af te gelasten.
De veiligheid van onze bezoekers, jullie en onze geliefde tekenaars en al onze medewerkers komt in deze moeilijke Corona periode zeker op de allereerste plaats!
De toe te passen “social distancing” maakt het echter onmogelijk om de van oudsher zeer populaire Stripfestival Middelkerke signeersessies zoals altijd te laten doorgaan. Daarnaast moest de speel- en tekenhoek verdwijnen terwijl de aanwezige kinderen in de tent zelf eigenlijk aan de spreekwoordelijke uiterst korte leiband zouden moeten… Daarnaast zijn ook de toe te passen hygiënische maatregelen in de boekenstand niet van de poes. Eigen meegebrachte boeken van thuis of andere albums voor een souvenirtekening mogen ook al helemaal niet… Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat de gekende en gemoedelijke Middelkerkse stripschwung heel ver te zoeken zou zijn door al die levensnoodzakelijke maatregelen. Daarom slaan we na lang wikken en wegen dit jaar over en schuiven we alles door naar 2021.

Toch geven we graag nog een brokje goed nieuws mee: voor onze die- hard stripliefhebbers hebben we binnenkort iets heel speciaals in petto. Van zodra de puntjes op de i staan, komen we via dit kanaal terug op antenne.
Tot slot willen we ieder van jullie een hele goede gezondheid toewensen. De komende maanden zijn immers heel belangrijk om het virus te kunnen bannen. Daarom durven ook wij vragen om alle veiligheidsmaatregelen strikt op te willen volgen. Het is onze diepste wens om jullie allemaal gezond en met heel veel goesting terug te mogen verwelkomen op het Stripfestival Middelkerke 2021.

Heel veel Middelkerkse stripgroeten van
Jens, Lynn, Chris, Martine, Michel, Lut, Geert, Danny en alle medewerkers.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -