Speciale editie Stripfestival Middelkerke 2020

---------------------------------------------

Belangrijk bericht!
De speciale uitgave zal door organisatorische problemen in verband met Covid-19 pas vanaf 15 augustus beschikbaar zijn voor afhaling en verzending.
Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en vragen u nog even geduld te hebben.
Ze komen er zeker aan.

------------------------------------------------

 

In dit speciale Stripfestivalloze jaar en onder deze uitzonderlijke omstandigheden zijn we er heel fier op om naar jaarlijkse traditie onze speciale uitgave van Suske en Wiske Stripfestival Middelkerke 2020 voor te stellen:
“De Edele Elfen”
Paul Geerts (scenario en tekeningen) en Eric De Rop (inkten).
Oplage van 200 exemplaren, groot formaat 35 op 27 cm, hertekende cover, zwart- wit uitvoering, hardcover met linnen rug.
De boeken worden vooraf gesigneerd door Paul Geerts en Eric De Rop.

Als een EXTRAATJE voor onze trouwe fans hebben enkele striptekenaars een originele Coronacartoon gemaakt: Paul Geerts, Eric De Rop, Dick Heins, Wim Swerts en last but not least Charel Cambré, zo wat de uitvinder van de Coronacartoon… Alles samen in een leuk mapje met een knipoog naar Stripfestival Middelkerke 2021, GRATIS bij De Edele Elfen !!!

Door de Covid- 19 toestanden zouden we de fans de keuze laten tussen afhalen of levering per post. Het boek kost alles inbegrepen:
- Bij afhaling: € 110
- Verzending binnen België: € 119
- Verzending naar Nederland: € 124
Het boek kan gereserveerd worden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , u krijgt de betaalgegevens dan per kerende email toegestuurd.
Het boek kan afgehaald worden in Middelkerke op zaterdag tussen 10 en 12u na telefonische afspraak . Nummer en adres worden bekendgemaakt bij betaling
De Edele Elfen zal pas vanaf ongeveer half juli verkrijgbaar zijn. Volg onze facebook pagina voor updates.

De Edele elfen 001